Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Call of Duty: Black Ops 4 Cd Key Battle.net US
Call of Duty: Black Ops 4 Cd Key Battle.net US
41 496 Ft

Call of Duty: Black Ops 4 Cd Key Battle.net US

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

41 496 Ft
A vásárlás után járó pontok: 415 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
39 421 Ft/db
10+  db
-10 %
37 346 Ft/db
25+  db
-15 %
35 272 Ft/db
50+  db
-20 %
33 197 Ft/db
Részletek
/u>: Többnyelvű


A Black Ops visszatért! A kavicsos, földelt, gördülékeny többjátékos harcot, a valaha volt legnagyobb Zombies-t, három teljes élőhalott kalandot az induláskor, valamint a Blackoutot, ahol a Black Ops univerzum életre kel egyetlen hatalmas battle royale élményben, a Call of Duty történetének legnagyobb térképével. jellegzetes Black Ops harc, karakterek, helyszínek és fegyverek a teljes Black Ops sorozatból.

Katona a teljes harcra – a Black Ops közösségre szabva.

Jellemzők

  • Többjátékos
    Call of Duty: A Black Ops 4 Multiplayer emeli a lécet, és az eddigi legizgalmasabb harci élményt nyújtja, a taktikai játékmenetre és a játékosválasztásra összpontosítva. A játék az online akciók új szintjét kínálja számos új fegyverrel, térképpel és móddal. Ez az első alkalom, hogy a Multiplayer a játék narratívájának középpontjában áll, mivel a játékosok mélyebb kapcsolatot tárnak fel az egyes Specialisták szerepével és egyedi játékstílusaikkal. A Pick 10 Create-a-Class rendszer visszatérésével – és az új Gear kategóriával kombinálva – a játékmenet minden eddiginél jobban testreszabhatóvá válik, így a játékosok választhatnak, hogyan erősítsék meg szakembereiket. A pusztító Scorestreak feloldásának képességével kombinálva a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy egyedül veszélyesek legyenek, vagy csapatként megállíthatatlanok legyenek.
  • Zombik
    Call of Duty : A Black Ops 4 a valaha volt legnagyobb Zombies 1. napi ajánlatot kínálja, három teljes élménnyel az induláskor: IX, Voyage of Despair és Blood of the Dead. Izgalmas új kalanddal és vadonatúj szereplőgárdával a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies olyan mély játékmenetet és easter eggeket fog tartalmazni, amelyeket a rajongói már megszokhattak.
  • Blackout< /strong>
    A Blackoutban a Black Ops egyetlen hatalmas battle royale élményben kel életre, ötvözi a Black Ops jellegzetes harcát és a Call of Duty történetének legnagyobb térképét. Játssz a rajongók kedvenc karaktereként, és harcolj a Black Ops univerzum ikonikus beállításai között. Ez egy ütközési pálya, amely összehozza a Black Ops világát egy teljes túlélési és eliminációs élményben, fegyverekkel; felszerelés; szárazföldi, tengeri és légi járművek; RC-XD-k; csapdák; és még Zombies is egyedülálló Black Ops élményben.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek