Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Avast Ultimate 10 Device-2 years
Avast Ultimate 10 Device-2 years
16 677 Ft

Avast Ultimate 10 Device-2 years

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

16 677 Ft
A vásárlás után járó pontok: 167 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
15 843 Ft/db
10+  db
-10 %
15 009 Ft/db
25+  db
-15 %
14 175 Ft/db
50+  db
-20 %
13 342 Ft/db
Részletek
/p>

Adatmegsemmisítő

Megosztja a számítógépét, megjavíttatja, vagy eladásra készül? Könnyen visszaállíthatja azokat a törölt fájlokat, amelyek csak az Ön szeme számára vannak. Törölje őket végleg.


Automatikus szoftverfrissítő

Az internet tele van kiterjedt útmutatókkal az elavult szoftverek biztonsági problémáinak kihasználásához. A kulcs az, hogy gyorsabbak legyünk a hackereknél. Automatikusan.


Tűzfal

Bezárja a bejárati ajtaját, hogy távol tartsa a tolvajokat otthonától – akkor miért lenne más a számítógépe? A tűzfal megvédi Önt mindenféle behatolótól.


Spam és átverés elleni védelem

A spam nem csak bosszantó. Veszélyes is lehet. Az Internet Security megvédi Önt – és pénzét – az olyan fenyegetésektől, mint az adathalász e-mailek. A levélszemétszűrő külön, ingyenesen letölthető.


Intelligens víruskereső

A vírusoktól a rosszindulatú programokig mindenféle csúnya fenyegetést észlel. Igen, még kémprogramok, zsarolóprogramok és adathalász támadások is.


Csatlakozzon valódi webhelyekhez, ne hamisítványokhoz

A Pro Antivirus a Real Site szolgáltatást használja az adatok titkosításához, és megvédi azokat a hamisításoktól, jelszólopó, pénznyerő, DNS-eltérítő oldalak. Vegyük ezt, sötét internetes erők.


Rendelje meg otthoni hálózatát

Columbo büszke lenne. A Pro Antivirus kitartóan vizsgálja – és elhárítja – az útválasztót és a hálózatot érő esetleges fenyegetéseket.


CyberCapture

< p>Személyes, valós idejű fenyegetésészlelés. Ismeretlen fájlokat küld az Avast Threat Labs-nak, hogy szakértőink megvizsgálják, és karanténba helyezzék őket, ha veszélyesek.


Viselkedéspajzs

A rosszindulatú programok szeretnek ártatlanul viselkedni. Az Avast valós időben elemzi az alkalmazások viselkedését, hogy észlelje a gyanús változásokat, mielőtt a kár bekövetkezne.


Smart Scan

Egy egyszerű kattintás még soha nem volt erősebb. Ellenőrzi a számítógépen és a hálózaton mindenféle problémát – és azonnal megmondja, hogyan lehet ezeket azonnal kijavítani.


Sandbox

Valaha letöltött egy fájlt egy rossz szerverről, és gyanította, hogy probléma van. ? Először tesztelje a fájlokat zárt helyen, és tartsa biztonságban számítógépe többi részét.


Wi-Fi Inspector

Az útválasztó megfelelően be van állítva a fenyegetések blokkolására? megmondjuk. Ellenkező esetben bárki betörhet az otthoni hálózatába, és bármire, ami hozzá van kapcsolva.


Böngészőkarbantartás

Megszabadulhat a rejtélyes eszköztáraktól, kiegészítőktől és bővítményektől, amelyeket anélkül telepítettek Ön észreveszi – és az Ön engedélye nélkül.


Jelszavak

Túl sok jelszó, amelyek közül egyik sem biztonságos? Elég gyakori. Emlékezz csak egyre, és az Avast Passwords gondoskodik a többiről.


Passzív mód

Nem szeretsz víruskeresővel játszani a kedvencekkel? Nincs mit. Az Avast nyugodtan ülhet a háttérben mindaddig, amíg más speciális szolgáltatásainkra nincs szüksége.


Valódi webhely

Az útválasztó beállításai módosíthatók, hogy hamis webhelyhez kapcsolódhasson. Miért? Így a hackerek ellophatják banki adatait. A SecureDNS biztonságban tartja online banki tevékenységét.


SafeZone Böngésző

A böngészés, a bankolás és a vásárlás új módja. Az extra védelmet biztosító eszközkészlettel fedezze fel, miért a SafeZone a világ legbiztonságosabb böngészője®.


Játék mód

Automatikusan felfüggeszti a Windows és egyéb értesítéseket így maximális feldolgozási teljesítményt és sebességet biztosít a játékhoz


Terméken belüli támogatás

Gondjai vannak az Avasttal? Nem kell messzire keresgélned ahhoz, hogy segítséget kapj. Csak küldjön nekünk üzenetet saját Internet Security-től.


Avast-fiók

Minden Avast-védett eszköze egy praktikus helyen. Kezelje licenceit, keresse meg mobileszközeit, és maradjon szuper szervezett az egyszerű módon

Jogi nyilatkozat : Felhívjuk figyelmét, hogy az Avast márka, az Avast szoftver és az Avast logó az Avast Software sro AiOEX GmbH tulajdona, fejlesztése és karbantartása, és a szoftverkódoknak nincs joga az Avast márkára, az Avast logóra és az Avast szoftverre.

A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
  • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
ÖsszefoglalóAvast Ultimate Bundle


Avast Premium Security is packed full of features to offer you the most comprehensive security, privacy and performance from an award winning and well-known Avast Security.


Avast Premium Security


Avast Premium Security and all of its features are included in this package.


Avast Cleanup Premium


Avast Cleanup Premium and all of its features are included in this package.


Avast Password Manager Premium


Avast Password Manager Premium and all of its features are included in this package.


Avast Secure Line Premium VPN


Avast Secure Line Premium VPN and all of its features are included in this package.


Data Shredder


Do you share your PC, have it repaired, or are about to sell it? It’s easy to recover deleted files that are for your eyes only. Wipe them for good.


Automatic Software Updater


The Internet is full of extensive guides on how to exploit security issues in outdated software. The key is to be faster than hackers. Automatically.


Firewall


You lock your front door to keep thieves out of your home – so why should your computer be any different? Firewall keeps you safe from all kinds of intruders.


Anti-spam and Anti-Scam


Spam isn’t just annoying. It can be dangerous, too. Internet Security keeps you – and your money – safe from threats like phishing emails. The anti-spam is available as a separate, free download.


Intelligent antivirus


Detects all kinds of nasty threats, from viruses to malware. Yes, even spyware, ransomware, and phishing attacks.


Connect to real websites, not fakes


Pro Antivirus uses Real Site to encrypt your data and protect it from fake, password-thieving, money-grabbing, DNS-hijacking sites. Take that, dark internet forces.


Police your home network


Columbo would be proud. Pro Antivirus persistently investigates – and puts away – any potential threats to your router and your network.


CyberCapture


Personal, real-time threat detection. Sends unknown files to the Avast Threat Labs to be analyzed by our experts, and quarantines them if they’re dangerous.


Behavior Shield


Malware loves to act innocent. Avast analyzes app behavior in real-time to catch any suspicious changes before damage is done.


Smart Scan


A simple click has never been more powerful. Checks your PC and network for all kinds of issues – and tells you how to fix them instantly.


Sandbox


Ever downloaded a file from a shady server and suspected it’s trouble? Test files in a sealed space first, and keep the rest of your PC safe.


Wi-Fi Inspector


Is your router set up properly to block threats? We’ll tell you. Otherwise, anyone can break into your home network and anything connected to it.


Browser Cleanup


Get rid of mystery toolbars, add-ons, and extensions that were installed without you noticing – and without your permission.


Passwords


Too many passwords, none of which are safe? It’s fairly common. Remember just one, and Avast Passwords will take care of the rest.


Passive Mode


Don’t like to play favorites with antivirus? No problem. Avast can sit quietly in the background until you need our other advanced features.


Real Site


Your router settings can be changed to connect you to a fake site. Why? So hackers can steal your banking details. SecureDNS keeps your online banking safe.


SafeZone Browser


The new way to browse, bank, and shop. With a suite of tools designed to provide extra protection, discover why SafeZone is the world’s most secure browser®.


Game Mode


Automatically puts your Windows and other notifications on hold so you’ve got maximum processing power and speed for your game


In-product support


Having trouble with your Avast? You don’t have to search far and wide to get help. Just send us a message from your very own Internet Security.


Avast Account


All your Avast-protected devices in one handy place. Manage your licenses, locate your mobile devices, and stay super-organised the easy way


Disclaimer: Please note that the Avast brand, Avast software and Avast logo is owned, developed and maintained by Avast Software s.r.o. AiOEX GmbH and software-codes has no right over Avast brand, Avast logo and Avast software. AiOEX GmbH and software-codes is only selling the original activation codes and license keys.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek