Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Acronis True Image 2020 3 Device
Acronis True Image 2020 3 Device
75 150 Ft

Acronis True Image 2020 3 Device

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

75 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 752 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
71 393 Ft/db
10+  db
-10 %
67 635 Ft/db
25+  db
-15 %
63 878 Ft/db
50+  db
-20 %
60 120 Ft/db
Részletek
< div id="overview-content" class="sku-00-000-238" style="text-align: start;">

Acronis True Image

A világ első számú személyes biztonsági mentési szoftverének 15. évfordulós kiadása

Az Acronis True Image 2020 egy hatékony és könnyen használható személyes biztonsági mentési megoldás PC- és Mac-felhasználók számára. Egyszerű kattintással biztonsági másolatot készít az összes adatáról egy helyi meghajtóra, külső meghajtóra vagy a felhőtárhelyre. A biztonsági mentés nem a teljes történet. Egy mesterséges intelligencia alapú ransomware-ellenes technológia aktívan észleli, leállítja és automatikusan visszafordítja a jogosulatlan titkosítás hatásait. A Windows és Mac számítógépeken kívül az Acronis True Image 2020 támogatja az iOS és Android eszközöket, valamint az Ön Facebook- és Instagram-eszközeit is, így tökéletes választás a mai, több eszközt használó háztartások számára.

Mentés és biztonsági mentés. adatok és fájlok az Acronis True Image 2020 segítségével, amely biztosítja, hogy a gyors helyreállítás mindig lehetséges.

< div style="border-bottom: 2px solid #ccc; margin: 40px 0 40px 0;">

Helyi biztonsági mentés

Megbízható védelem, amely biztonságban tartja a fájlokat és a rendszereket

Acronis True Image
Teljes kép biztonsági mentése

Mindent véd, hogy bármit visszaállíthasson a rendszerlemez vagy a A kiválasztott partíciót. Adatvesztés esetén könnyen visszaállíthatja, amit csak szeretne – a teljes rendszertől egy egyedi fájlig vagy mappáig.

Acronis True Image
Aktív védelem a Ransomware ellen

Akadályozza meg, hogy a ransomware titkosítsa a fájljait, megfertőzi a hálózatát, vagy megbénítja a rendszert az Acronis Active Protection 2.0-val, a mesterséges intelligencián és a gépi tanuláson alapuló technológiánkkal, amely észleli és leállítja a zsarolóvírusokat, és automatikusan visszafordítja azok hatásait.

< div class="a-plus-img" style="text-align: start;">Acronis True Image
Acronis Survival Kit

Hozzon létre mindent az egyben helyreállítási eszközt egy külső meghajtón, amely tartalmazza mindent, amire szüksége van a rendszer újraindításához, beleértve a szükséges rendszerindító adathordozókat és a teljes rendszer teljes képfájl-mentését.

Acronis True Image
Biztonsági mentési karbantartó segédprogram

Felszabadítson fel lemezterületet a meglévő biztonsági mentési fájlok áttekintésével, és manuálisan válassza ki a szükségteleneket verziók, és törli a már nem szükséges fájlokat. Teljes ellenőrzést biztosít a biztonsági mentési tárhely és a verziókezelés felett.

Acronis True Image
< div class="a-plus-title">Biztonsági mentés az USB csatlakozáskor

Csatlakoztasson külső USB-t, és automatikusan megkezdje az adatok biztonsági mentését. Ha inkább külső USB-meghajtókat szeretne biztonsági mentési célként használni , ez az új eseményalapú ütemezési beállítás leegyszerűsíti a folyamatot.

Acronis True Image
Aktív lemezklónozás (Új a Mac rendszeren!)

Készítsen pontos másolatot egy aktív Windows-ról vagy Mac rendszerhez anélkül, hogy meg kellene állnia és újra kellene indítania. Az operációs rendszertől és a programoktól kezdve a fájlokig és a beállításokig ez a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja annak, hogy az összes adatot nagyobb vagy gyorsabb lemezre migrálja.

< /div>
Acronis True Image
WinPE Media Builder

Könnyen hozhat létre rendszerindító adathordozót, így visszaállíthatja rendszert ugyanarra vagy új hardverre. Hozzon létre WinPE rendszerindító adathordozót az illesztőprogram-konfigurációs problémák gyors megoldásához és a hálózati beállítások konfigurálásához. Használja az Egyszerű mód alapértelmezett beállítását, vagy szabja testre beállításait Speciális módban.

Acronis True Image
Virtuális környezet támogatása

Tesztelje le a programokat és beállításokat, vagy futtassa a rendszert virtuális gépként konvertálással teljes képmásolat-mentés egy virtuális merevlemez-formátumba. A Parallels Desktop 14-et használó Mac-felhasználók számára a 2020-as kiadás natív API-t használ a virtuális gépek biztonsági mentésére, így azok azonnal rendszerindító fájlokként kerülnek visszaállításra.

< /div> < /div>
< div class="a-plus-cell">
A biztonsági mentések vizuális vezérlése

Megtekintheti a biztonsági mentések állapotát, a fájlméreteket, a biztonsági mentés sebességét és a biztonsági mentési verziók számát. Még színkódolt kijelzőn is láthatja, hogy hány fotó, videó, zene és dokumentum áll rendelkezésre a visszaállításra.

Rugalmas kezelés< Szabadítson fel lemezterületet, ha nagy vagy ritkán használt fájlokat helyez át a felhőbe vagy egy helyi meghajtóra, miközben megtartja a könnyű hozzáférést.

Blockchain tanúsítás
< p>Hozzon létre egyedi „ujjlenyomatot” az adataihoz az Acronis Notarral a biztonsági másolat sértetlenségének megerősítése érdekében. Csak a Premium Edition verzióban érhető el.

Elektronikus aláírások

Rögzítse az elektronikus aláírásokat dokumentumokon az Acronis ASign segítségével a fájlok hitelességének ellenőrzéséhez. Csak a Premium Edition verzióban érhető el.

< /div>

Biztonsági mentés a felhőből

Adatok biztonságos, külső tárolása soha nem volt közelebbinek

Acronis True Image
Kettős védelem

Maximalizálja a védelmet úgy, hogy helyi biztonsági másolatot készít a gyors helyreállítás érdekében, és tárolja a másolatot a felhő a webhelyen kívüli biztonság érdekében. Ez a hatékony kombináció tökéletesen megtestesíti a 3-2-1 biztonsági mentési stratégiát.

Acronis True Image
< div class="a-plus-title">Gyors biztonsági mentés és helyreállítás

Gyorsan csatlakozzon a felhőhöz. Továbbfejlesztett fájl-felhő formátumunk növeli a felhőalapú biztonsági mentések megbízhatóságát és teljesítményét mind Windows, mind Mac rendszeren, így a külső felhőalapú biztonsági mentés gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha.

div>
Acronis True Image
Bárhonnan Hozzáférés

Lekérhet minden szükséges fájlt vagy mappát az Acronis Cloud Storage biztonsági másolatából bármely számítógépről vagy mobileszközről, és kezelheti fiókjában lévő biztonsági mentési tervet, mindezt webalapú konzolunkon keresztül.

Acronis True Image
Biztonságos adatközpontok

Válassza ki az Önhöz legközelebbi adatközpontot, hogy biztosítsa a leggyorsabb kapcsolatot és megfeleljen az előírásoknak követelményeknek. Minden telephelyünk SSAE-16 és Tier IV tanúsítvánnyal rendelkezik a biztonság és a rendelkezésre állás biztosítása érdekében.

Verzióvezérlés

Válassza ki, hány verziót szeretne biztonsági másolatából hogy tartsa és mennyi ideig tartsa őket. Más biztonsági mentési megoldásokkal ellentétben mi hagyjuk, hogy Ön döntsön.

< Szinkronizálja a fájlokat a számítógépek között vagy a felhőben, így ugyanazokat a fájlokat több eszközön is tárolhatja.

Mobil Biztonsági mentés

A sarkon vagy a világ körül – le van fedve

Acronis True Image
Védelem útközben

Védje meg az összes fotót, videót, névjegyet, emlékeztetőt és naptárt találkozókat okostelefonján vagy táblagépén, hogy soha ne veszítse el őket – még akkor sem, ha eszközét elveszti vagy ellopják.

< div class="a-plus-cell">
Acronis True Image
Korlátlan számú eszköz

Fedezze le családja összes okostelefonját és táblagépét egyetlen fiókkal. Egyetlen irányítópult segítségével védheti adataikat, és távolról kezelheti az egyes eszközök biztonsági mentési tervét.

Acronis True Image< noscript>Acronis True Image
Helyi vezeték nélküli biztonsági mentés

Hozzon létre biztonsági másolatot mobileszközéről automatikusan és vezeték nélkül Wi-Fi-n keresztül PC-re, Mac-re és NAS-ra eszköz. Készítsen biztonsági másolatot egyszerűen hazajövetel.

Acronis True Image
Egyedi fájlok visszaállítása

Csak a szükséges fájl letöltése anélkül, hogy teljes helyreállítást kellene végrehajtania az eszköz tartalmát.

Mobil biztonsági mentés Tekintse át

Böngésszen a mobil biztonsági másolatok tartalmában a biztonsági mentési fájlokat tároló helyi PC-n vagy Mac-en.

Vásárlási lehetőségek

Normál

Egyszeri vásárlás, amelyet „örök licencnek” is neveznek. Csak helyi biztonsági mentés (pl. külső meghajtók, hálózati megosztások és NAS). Normál licenccel nem érhetők el felhőszolgáltatások.

A licenc a következőket tartalmazza:

 • Teljes képmásolat
 • Fájlok és mappák biztonsági mentése
 • Aktív lemezklónozás
 • Archiválás
 • Minden az egyben helyreállítási meghajtó
 • Univerzális visszaállítási / rendszerindító adathordozó
 • Végponttól végpontig titkosítás
 • Folyamatos biztonsági mentés
 • Esemény alapú ütemezés
 • Mobil biztonsági mentés helyi számítógépre vagy NAS-ra Wi-Fi-n keresztül
 • Technikai támogatás: e-mail és online csevegés egy évig
 • Frissítések: Csak szoftverfrissítések
A Csomag Tartalma
 • Szoftverkulcs
 • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
 • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Összefoglaló
Acronis True Image


15th Anniversary Edition of the world’s #1 personal backup software
The Acronis True Image 2020 is a powerful and easy-to-use personal backup solution for PC & Mac users. It backs up all your data with simple clicks, to a local drive, external drive, or to the cloud storage. Backup is not the whole story. An artificial intelligence-based anti-ransomware technology actively detects, stops and automatically reverses the effects of unauthorized encryption. In addition to Windows & Macs, the Acronis True Image 2020 also supports iOS & Android devices, and your Facebook and Instagram, making it a perfect choice for today’s multi-device households.
Back up and secure all your data & files with the Acronis True Image 2020, which ensures a quick recovery is always possible.


Local Backup

Reliable protection that keeps files and systems safe
Acronis True Image


Full Image Backup

Protect everything to recover anything with a mirror image of your system disk or a selected partition. In the event of data loss, you can easily recover whatever you need – from your full system to an individual file or folder.

Acronis True Image


Active Protection from Ransomware

Prevent ransomware from encrypting your files, infecting your network, or crippling your system with Acronis Active Protection 2.0, our artificial intelligence and machine learning-based technology that detects and stops ransomware, and automatically reverses its effects.Acronis True Image


Acronis Survival Kit

Create an all-in-one recovery tool on an external drive that contains everything you need to restart your system, including the required boot media and full image backups of your entire system.

Acronis True Image


Backup Cleanup Utility

Free up disk space by reviewing the backup files you have, manually selecting unnecessary versions, and deleting the files you no longer need. Gives you total control over your backup storage and versioning.Acronis True Image


Back up when USB connects

Plug in an external USB and automatically begin backing up your data. If you prefer to use external USB drives as your backup destination of choice, this new event-based scheduling option simplifies the process for you.

Acronis True Image


Active Disk Cloning (New For Mac!)

Make an exact replica of an active Windows or Mac system without having to stop and restart. From the operating system and programs, to files and preferences, it’s the easiest and most reliable way to migrate all of your data to a larger or faster disk.Acronis True Image


WinPE Media Builder

Easily create boot media so you can recover your system to the same or new hardware. Create WinPE boot media to quickly resolve driver configuration issues and configure network settings. Use the Simple mode default or customize your preferences in Advanced mode.

Acronis True Image


Virtual Environment Support

Test programs and settings, or run your system as a virtual machine by converting full image backups to a virtual hard disk format. For Mac users with Parallels Desktop 14, the 2020 edition uses a native API to back up VMs so they are recovered as a set of immediately bootable files.

Visual Control of Backups

View the status of backups, file sizes, backup speeds, and number of backup versions. You’ll even see color-coded displays of how many photos, videos, music and documents are available to restore.


Flexible Management

Schedule times, configure destinations, and select from full image, incremental, differential or custom backup types.


File and Folder Backups

Control your backup by selecting individual files and folders when you don’t want a full image copy.
Universal Restore

Easily restore your current system to new hardware with our bootable media and driver injection technology.


Non-stop Local Backups

Keep working, playing or surfing: backups run in the background without affecting your computer’s performance.


Security Dashboard

Monitor potential threats, identify blocked activity, and approve trusted applications so they run uninterrupted.
Changed-Block Tracker

Create incremental and differential backups up to three times faster with technology that tracks image changes in real time.


End-to-End Encryption

Secure your backup using superior AES-256 encryption, whether your data is on-site, in transit, or in the cloud.


Try and Decide

Safely test new software, drivers, system updates, and more knowing you can easily revert to your previous configuration.
Archiving

Free up disk space by moving large or rarely used files to the cloud or a local drive, while retaining easy access.


Blockchain Certification

Create a unique “fingerprint” for your data with Acronis Notary to confirm a backup’s integrity. Available in Premium Edition only.


Electronic Signatures

Capture electronic signatures on documents with Acronis ASign to verify file authenticity. Available in Premium Edition only.

Cloud Backup

Secure, off-site storage of your data has never felt closer
Acronis True Image


Dual Protection

Maximize your protection by backing up locally for fast recoveries and storing a copy to the cloud for off-site security. This powerful combination perfectly embodies the 3-2-1 backup strategy.

Acronis True Image


Speedy Backup and Recovery

Connect to the cloud quickly. Our improved file-to-cloud format boosts the reliability and performance of cloud backups for both Windows and Mac, making off-site cloud backup faster, easier and safer than ever.Acronis True Image


Anywhere Access

Retrieve any file or folder you need from your Acronis Cloud Storage backup from any computer or mobile device, and manage any backup plan on your account, all through our web-based console.

Acronis True Image


Secure Data Centers

Select the data center nearest you to ensure the fastest connection and meet any regulatory requirements. All our locations are SSAE-16 and Tier IV certified to ensure security and availability.

Version Control

Pick how many versions of your backup you want to keep and how long you keep them. Unlike other backup solutions, we let you decide.


Social Media Backup

Don’t let hackers, accidents or errors delete your photos, contacts and memories on Facebook or Instagram.


Continuous Protection

Constantly back up to the cloud and capture changes as often as every five minutes without having to stop what you’re doing


Sync and Share

Sync files between computers or in the cloud, so you can have the same files on multiple devices.

Mobile Backup

Around the corner or around the world – you’re covered
Acronis True Image


Protection on the Go

Safeguard all of the photos, videos, contacts, reminders, and calendar appointments on your smartphone or tablet to ensure you never lose them – even if your device is lost or stolen.

Acronis True Image


Unlimited Devices

Cover all of your family’s smartphones and tablets with one account. You can protect their data and remotely manage the backup plan for each device using a single dashboard.Acronis True Image


Local Wireless Backup

Create backups of your mobile device automatically and wirelessly over Wi-Fi to your PC, Mac and NAS device. Backup by simply coming home.

Acronis True Image


Restore Individual Files

Retrieve just the one file you need without having to perform a complete recovery of your device’s content.

Device Flexibility

Escape being trapped in a single mobile platform by easily migrating data between Android and iOS devices.


Memory Card Backup

Protect the data stored on your Android’s internal memory and SD storage cards to ensure nothing is lost.


Mobile Backup Review

Browse the contents of your mobile backups on the local PC or Mac that stores the backup files.

Purchase Options

Standard

A one-time purchase, also referred to as a “perpetual license.” Local backup only (i.e. external drives, network shares, and NAS). No cloud features are available with a Standard license.
License includes:

 • Full image backup

 • File and folder backup

 • Active disk cloning

 • Archiving

 • All-in-one recovery drive

 • Universal Restore / boot media

 • End-to-end encryption

 • Continuous backup

 • Event-based scheduling

 • Mobile backup to local computer or NAS via Wi-Fi

 • Technical support: Email and online chat for one year

 • Updates: Software updates only
Advanced

One-year subscription that adds all cloud features and includes 250 GB of Acronis Cloud Storage.
In addition to all Standard features, the Advanced license includes:

 • Cloud backup and anywhere access

 • Social media backup (Facebook and Instagram)

 • Technical support: Phone, email and chat while the subscription is active

 • Updates: Software updates and major upgrades as released throughout the subscription
Premium

This one-year subscription includes all cloud features and 1 TB of Acronis Cloud Storage.
In addition to all Standard and Advanced features, the Premium license includes:

 • Blockchain certification of files via Acronis Notary

 • Electronic signatures on documents via Acronis ASign

 • Technical support: Priority support services, as well as phone, email and chat while the subscription is active

 • Updates and upgrades: Critical bug fixes, new features and new versions as released for the duration of the subscription
Category:


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek